Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/u541625235/domains/skycospace.com/public_html/wp-content/themes/homey/homey.template#template on line 43

Natuurlijk naar het oosten

Natuurlijk naar het oosten

Zeg dat de Japanse seks helemaal anders is. Maar niet alleen de Japanners, maar ook de Koreanen, Chinezen, Indianen. Zoals ze zeggen, is Oost Oost, West is het Westen. We besloten om uit te vinden of het echt is. Quito Girl Reflections uit Japan, de meningen van meisjes die in andere Aziatische landen wonen, en enkele details van tantrische seks, zoals het voor ons lijkt, werpt u licht op deze delicate vraag.

Wat denkt Kayto (32)
Je hebt aandacht besteed aan hoe erotische films de opvattingen van een bepaalde samenleving over de relatie tussen de verdiepingen weerspiegelen?
Het eerste dat naar de Europeanen komt, op zoek naar Japanse erotische, – banaliteit. Geen supersstreams, superimps en andere dingen – alles is eenvoudig en in het dagelijks leven, zoals thuis. In tegenstelling tot Europeanen zullen de Japanners kunstmatigheid en durigheid in Europese erotische films opmerken, omdat alleen het aantal poses en de snelheid van hun aandoening tijdens één clip ongelooflijk zal zijn. Vanaf hier werd mythe geboren dat de Japanners slecht en saai saai hebben, en Europeanen zijn goed en fantasie. In feite, om het kwalitatieve niveau van seks in een bepaalde cultuur of natie te begrijpen, is het noodzakelijk om naar sommige functies te kijken. We zijn allemaal (nou, bij de extreme maatregel die niet verlegen is om toe te geven dat ik naar erotica kijk en ze hem prikkelt), we weten dat dergelijke films zowel mannelijk als vrouwelijk kunnen zijn: vrouwen masturberen worden weggevaagd, en onder mannen – respectievelijk Heren. Tegelijkertijd kan dezelfde scène veilig worden verwijderd, zowel voor vrouwen als voor mannen – het hangt allemaal af van hoe de directeur en de operator zal beslissen om het in te dienen.
In het Westen in herenfilms werkt een vrouw als een mechanisme om te voldoen. Allemaal snel en in het geval. In de versies van vrouwen ziet het proces er delicaat uit. Er is een plaats en voorspel, en zelfs knuffels en kussen. In het algemeen is het duidelijk dat er een beeld is van seks in verschillende seks. En een ander ding erotica Japans, waar geen scheiding is in de opvattingen over seks. Dit is de Oost-Raisin: een man en een vrouw – een

geheel.
En hier is het mogelijk en in meer detail. Waarom zijn er in de oostelijke man en een vrouw één geheel, en in het westen – verschillende typen? Het beeld en de betekenis van al onze acties is omweg. Vaak onopvallend oog, maar erg belangrijk. Of het nu gaat om films of in het leven. En in seksuele relaties, wordt de mentaliteit van naties gemanifesteerd de meest heldere. Alle mensen zijn anders, maar de stijl van gedrag van vertegenwoordigers van één race is vergelijkbaar.

Praten
Je merkte dat mannen zeggen in westerse films? “Ja, ja, kom op, schat, kom op!”(Brrrr!) En vrouwen: “Neem me, kom op, dieper, sterker viagra online, sneller, ja – ja!"
Wat zit er in Japan? De man: "Mijn liefste (mijn meisje, schoonheid, vogel, slikken, kitty), ik kan je strelen? Zoals je wilt? Jij voelt zo goed? Je doet geen pijn? Je wilt meer, grondig, dieper?»Vrouw:” Ja, ik voel me zo goed, je zult me ​​leuk maken? Ik wil dat je dat doet. "

Actie
Je hebt gezien hoe masturberen vrouwen mannen in westerse films? Velikish-vinger of taal snel en zinloos bewegen over wat onderweg valt. Wat maakt de Japanners? Frezen vrouwelijke masturbatie. Eenvoudig en banno! Om de vrouw leuk te vinden, moet je doen wat ze maakt. En beweging? Europees beweegt als een olifant of een bijl, in een begrijpelijk ritme en zoveel als hij zichzelf nodig heeft. De Japanners beweegt snel, ritmisch, geduldig lang en extreem plastic.

Houding
Zelfs een vagina van een vrouw die oprechte interesse en bewondering kijkt. En betreft haar als iets heiligs en erg fragiel. Over het algemeen is de Japanners in bed voornamelijk anders dan nieuwsgierigheid van Europeanen.

Het belangrijkste
Dus, en van mezelf zal ik zeggen: de Japanners zijn prachtige, zeer attente geliefden. Ongeacht de grootte van het lid is de hersengrootte meestal meer, dus de Japanners zullen alleen eindigen nadat de vrouw eindigt. En alles wat ze wil, de Japanners zullen naar de jacht gaan. Maar ze zal hem alleen bedanken.

Wat anderen denken
Kristina (24), China
Bouw een huis, plant een boom, groei een zoon – Voor de Chinezen is dit het belangrijkste. Naar het geslacht, ze omvatten alleen als een manier om een ​​kind te bedenken. En doe het "Snel". We roepen meestal op het moment van seks – oordelen door de geluiden, ze nemen het drie minuten. Mijn man, Chinees, zelf lacht boven hen, hoewel dit volgens hem de norm is. En de arbeidersklasse kosten in het algemeen gemakkelijk zonder seks als er geen vrouw is. Maar met mijn man hebben we het niet. Misschien is hij met me getrouwd.
De Chinezen zijn niet zo aanhoudend als onze jongens en zullen niet direct bieden, wachten tot het meisje zelf klaar is. Ze zijn romantiek: ze kunnen het meisje jarenlang ontmoeten en nooit om seks vragen. In het noorden van China lijden mannen vaak aan prostatitis. Misschien omdat ze in de kindertijd broeken en kettingen dragen met open laarzen in de winter, blijkbaar, minder wassen.

Maria (28), Japan
In Japan wordt het niet geantwoord en wordt niet in aanmerking genomen dat een vrouw zwak en mooi kan zijn. De vrouw dient een man meer dan in Rusland, hoewel ik als buitenlander komt met wat arrogantie en onwil om te gehoorzamen. Er wordt aangenomen dat vrouwen het leven van een man moeten faciliteren en verantwoordelijk voor hem zijn. Misschien wordt het natuurlijk gecompenseerd door een zorgvuldige houding tegenover vrouwen in bed.

Svetlana (26), Zuid. Korea
In mijn ervaring en ervaring van mijn vriendinnen, gemiddeld krijgt seks een keer per week, vaker – dit is een vakantie. Veel mannen zijn ervan overtuigd dat het niet de moeite waard is om zijn vrouw te verpakken, maar het zal wennen om te wennen en te lopen. Veel Koreanen hebben volhardend vooroordeel tegen anticonceptiva: pillen, in hun mening, schadelijk voor de gezondheid, en condooms bederven plezier. Iedereen is ervan overtuigd: als je seks hebt met een goed persoon, is het onmogelijk om besmet te raken.

De zaak is dun
Reflecting van oosterse seks, je kunt het sex tantrisch niet herinneren. Tantra kwam uit het boeddhisme. Haar oprichters leerden gratis, ontspannen, speelse relaties voor seksualiteit. Om seks uit de troebele race op korte afstand te draaien in een spirituele ervaring.
En deels manifesteert het zich van de Japanners, zelfs als ze geen torpari’s zijn: aandacht voor de partner en Unhwan, het belangrijkste ding. Er wordt gezegd dat meditatie werd geboren

uit de ervaring van het orgasme – een persoon besefte dat erin een enorme bron van gelukzaligheid is en begon te zoeken naar de mogelijkheid om deze bron te openen. De eerste stap naar tantrische seks is om alle stereotypen (in het Westen te gooien (in het Westen er zijn veel van). Het is een duidelijk bewustzijn van “wat is goed, wat slecht is” en “zo geaccepteerd, en dus – nee” wordt een obstakel om plezier te maken.

Snelheid – Muziekindicator
Hoe sneller de man klaarkomt, des te trots op zichzelf en gelooft dat hij een geweldige minnaar is. Waarom? Omdat het gericht is op het resultaat. Dat geeft hem niet om te ontspannen als een atleet bij wedstrijden.
ADVIES: Als een man stopt met denken aan het finish-lint, en zal hij zich concentreren op zijn partner, zal hij echt een goede minnaar worden.

Het belangrijkste is tot een orgasme
En zonder hem krijg je geen seks. Dit is een van de krachtigste en schadelijke vrouwelijke stereotypen! Velen op deze achtergrond ontwikkelt de sterkste stress en zelfs aanhoudende afschuw voor seks.
ADVIES: Wanneer een vrouw strijkt orgasme te bereiken, wordt zij, zoals een man, een resultaatgericht, volledig vergeten om te genieten van het proces. Dit is namelijk het antwoord op de vraag hoe het gewenste wordt.

Maakte het niet af dat het niet leuk vindt
Dit is de tweede in schade van het vrouwelijke stereotype. Maar vragen en misverstanden ontstaan ​​niet alleen vanwege het ontbreken van preludes en vroege ejaculatiepartner. Volgens de interne enquête Cosmo is het de langdurige seksuele handeling – het meest voorkomende probleem. Een vrouw is bang om aantrekkelijkheid te verliezen in de ogen van een partner (vooral sterk deze angst neemt toe met de leeftijd), en het feit dat de man is afgestudeerd aan seksuele daad – een soort van liefde van liefde.
ADVIES: Precies wat eigenaardig is! Probeer anders te denken: hoe langer hij blijft, hoe sterker zijn gevoelens. En nog belangrijker, begrijpen dat hij energie houdt en als gevolg hiervan de mogelijkheid om het proces te controleren krijgt, vangen de nuances van uw stemming, leveren genoegen.

Specialistische aanbevelingen Pranash Sasha, toonaangevende tantrische seminars
Moet afstemmen op het feit dat je echt iets nieuws wilt proberen. De gemakkelijkste manier om de tantru te beheersen aan degenen die meditatie hebben ervaren. Maar zelfs deze drie eenvoudige aanbevelingen kunnen de kwaliteit van uw geslacht wijzigen.

1 snelheid: Als iemand snel wil bewegen, dan zal hij natuurlijk de opwinding verhogen, en er zal een explosie zijn – orgasme, maar er zal geen gevoel van ontspanning en smelten met een partner.
Sexing heeft seks langzaam en ontspannen. Dit is “koud vuur” Tantra – seks op de rand van de afwezigheid van verlangen. Als je het gevoel hebt dat we op het punt staan ​​om tot het punt van geen terugkeer te komen, waarna het orgasme onvermijdelijk is – stop en kijk op ademhaling, kalmeer. Als je het gevoel hebt dat dit is – nu zal het verlangen zo weinig zijn dat de erectie zal verdwijnen, dan een beetje versnellen beweging.

2 Ademhaling: Probeer soepel ritme te houden. Ga niet naar de emoties, kijk alles wat er gebeurt. En luister zorgvuldig naar je eigen lichaam: welke sensaties in de borst verschenen, in de buik – dit is de gemakkelijkste manier om te ontspannen.

3 nuances: Voor seks kun je een beetje meditatie doorbrengen. Naakte partners zitten tegenover elkaar, sluiten hun ogen en dompelen zichzelf onder en kijken naar de soepele overstroom van denken. Dan openen ze de ogen en buigen ze voor elkaar en herkennen het deeltje van het goddelijke, dat in elk. Daarna kunt u beginnen, terwijl u een meditatieve toestand behoudt.

Related posts

Top rated Australian Are living Online Casinos around australia

Top rated Australian Are living Online Casinos around australia

Because there are so many choices, it can be difficult for participants…

Read More

Greatest Australia Internet Casinos and Pokies for real cash in 2023

Greatest Australia Internet Casinos and Pokies for real cash in 2023

Because of so many online casinos and pokies within australia,…

Read More

Как увеличить gamma казино доход

Лучшие онлайн Вулкан Платинум играть казино для ставок

Надежность управляющей компании Carletta подтверждена не только регистрацией в стране ЕС — Кипре — но…

Read More

Join The Discussion

Search

March 2023

 • M
 • T
 • W
 • T
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

April 2023

 • M
 • T
 • W
 • T
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 Adults
0 Children
Pets
Size
Price
Amenities
Facilities

Compare listings

Compare