Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/u541625235/domains/skycospace.com/public_html/wp-content/themes/homey/homey.template#template on line 43

Welke maanden meisjes zijn vatbaar voor vluchtige seks en andere geheimen van haar lichaam

De werelden van de Britse bioloog Robin Baker met hun sperma-oorlogen, voor de helling van passies herinneren eraan «Spel van de troon».

Het enige verschil is dat je de namen van alle acteerhelden niet hoeft te onthouden, vooral omdat ze dat zijn — Sperma en eicellen.

Zo zitten comfortabel en geniet ervan:

Aflevering 1. Met geweld mijlen
Hoe werkt de trigger van de ovulatie

Ze was erg dertig, maar ze zag er geweldig uit. Meter tachtig, enorme blauwe ogen, oogverblindende glimlach in elk gezicht.

Ze was een prinses van de stam van moderne nomaden — The Motley Crowd of Artists, Dragdillers and Esoteric Merchants die wensen in Zuidoost-Azië en Europese Festivals.

Tegen dit moment gooide ze al twee echtgenoten en haastte ze door het leven met een komeetsnelheid, van het ene exotische land naar de andere, overal omringd door fans, elk avontuur gedocumenteerd in «Facebook» en het veroorzaken van jaloerse kreuvende vriendinnen.

Het werd echter gehoord in deze krachten en een wraakvolle noot: er waren geen kinderen uit onze heroïne en konden blijkbaar niet langer zijn.

Haar tweede man had de meest ernstige intentie over deze kwestie, maar ze was ervan overtuigd dat vruchteloze, en, het vernietigen van hun gezamenlijke comfort, opnieuw in de whirlpool van entertainment vernietigd. Eerlijk gezegd, tijdens dit huwelijk, had ze een paar seizoenen in Goa en handel in Europa, besefte ze dat alles wat op een Russische partner kon rekenen, — Dit is het bedrijf van landgenoten.

Maar het vriendje uit Europa of Amerika opende alle deuren er voor. Ja, en wie van Russische prinsessen van internationale dansvloeren jaagden niet alien? Het is al geworden­Gevormde sporten.

De jaren gingen echter, de romans met buitenlanders gebeurden zo veel mogelijk, maar iedereen was vluchtig en eindigde in de onvermijdelijke sobs in de armen van vriendinnen. En zodra ze geluk had.

Ze ontmoette de Franse piraat van de moeder, onder de groei van haar. Zonder een gevecht, het winnen van de titel van het meest spectaculaire paar van het seizoen in Goa, werden ze op Bali gehouden, waar hij zijn eigen huis had.

Al snel hing ze erin «Facebook» toestand «Aangesloten». Voormalige echtgenoten, die wachtten op een libel-libel, ga naar de deur, meteen met haar zwendel. En tevergeefs.

Zes maanden later verschenen foto’s van onze heldin in het netwerk in volle bloei van de zwangerschap, omringd door de gelovige vriendinnen en — Zonder een Franse piraat aan de horizon.

Gerucht gebracht dat een Fransman die het meisje aan zichzelf lokt, haar systematisch verslagen werd en ik op miraculeuze wijze slaagde om uit zijn poten te breken toen ze die zwanger heeft ontdekt.

Theoretisch deel

In dit voorbeeld kunnen we een nieuwsgierige theorie van Dr. Robin Baker demonteren. Het betreft geweld in het seksleven van homo sapires.

Dus, van eerdere artikelen, je ken je al die ovulatie — Hoofdwapen van vrouwen in sperma. Theoretisch gebeurt het meestal ergens in het midden van de menstruatiecyclus.

In de praktijk kan het echter optreden zoals al na het uiterlijk van de eerste secreties (vergeet het geslacht door kalender!), dus gebeurt er niet in een maand.

Het is interessant dat sperma actief blijft in het lichaam van een vrouw tot vijf dagen, terwijl de kans op bevruchting niet meteen na seks is, maar twee dagen later.

Het is op dit moment dat de hoofdstroom van spermatozoa wordt vrijgelaten uit de plooien in de baarmoederhals. Biologically’s lichaam gebruikt dit feit om te doen «uitspelen» Voorkeurspartner.

Heel vaak reageert haar Launo op de ovulatie voor seks met een man, die zij onbewust de meest succesvolle biologische vader van zijn kind beschouwt.

Dr. Baker suggereert echter dat niet alleen seks met een welkomstpartner, maar ook groepsseks, evenals verkrachting kan dienen als een triggerreiniger voor ovulatie.

In het geval van groepsseks begrijpt een vrouw onbewust dat de echte strijd van spermatozoa in haar lichaam wordt gespeeld en zullen goedkope kamagra ze de sterkste van het sterke, het beste materiaal voor potentiële nakomelingen winnen.

Verkrachting haar lichaam waarnemen als een kans om genen van een seksueel zeer agressief mannetje te krijgen, wat haar nakomelingen kan spelen in zijn volgende seksuele oorlogen.

Deze theorie verklaart zo’n groot aantal zwangerschappen na verkrachting, bijvoorbeeld tijdens militaire conflicten (hoewel het op het eerste gezicht lijkt dat vrouwen op de tegenovergestelde manier moeten reageren op stress en honger van militaire omstandigheden).

In dit geval wordt de interesse van het vrouwelijke lichaam ook verwarmd door het feit dat na het einde van de oorlog levendig is, hoogstwaarschijnlijk zullen er een paar en, helaas zijn, niet de meest actieve mannetjes.

Bovendien krijgen vrouwen vanwege de inconsistenties van buitenlandse soldaten de mogelijkheid om het genetische materiaal van dit gebied radicaal het genetische materiaal te updaten.

Echter, terug naar onze heldin. Zoals we zien, haar zwangerschap, die artsen bijna ongelooflijk beschouwden, veroorzaakt door het feit dat haar lichaam al het mogelijke deed om nakomelingen te krijgen van een agressieve alien.

Interessant is dat het moment van bemesting viel met de seizoensgebonden piek van de ovulatie in de tropen, die haar lichaam al werd beschouwd als hun thuis (zie. schema). Gelukkig waardeerde het bewustzijn van het meisje de vooruitzichten voor de cultivatie van nakomelingen met een psychologisch onevenwichtige vader.

Ze ontsnapt aan het lot van de gehoorzame gevangene van de binnenlandse Tiran, besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Het was de juiste zet: ze was binnenkort een alleenstaande moeder, slaagde erin om een ​​nieuwe echtgenoot te vinden.

Aflevering 2. kritieke dagen
Confronting

Hij bleef de laatste op kantoor, hoewel ze begon met hem geïrriteerde eSemas.

Staand op het verkeerslicht, ving zichzelf op wat ik zo langer wil staan, luister naar muziek, geniet van de rest. En haalde helemaal niet naar huis. Wat ze hebben bereikt.

Nee, ze was natuurlijk geweldig. Toen ze ergens samen verschenen, voelde hij zich alsof ze aan het rijden was «Ferrari».

Ja, en het was handig om met haar te leven: ze gaf gaf dat in de koelkast altijd vond wat hij van hield, de schoonmaakster leerde om alles perfect te doen en, uiteindelijk, was zo comfortabel en sexy toen hij rond het appartement in een sexy was Shirt op een naakt lichaam! Maar haar PMS verminderde hem gek.

Aanvankelijk was het gewoon prikkelbaarheid en grillen, die hij graag uitvoerde. Na het jaar van het Joint Life of the Whim werden de grillen veranderd in Hysterics van full-schaal, en hij was gewoon bang om tegenwoordig de deur naar zijn appartement te openen.

Ze klom in zijn computer en bevredigde de scènes van jaloezie. Ze zou simpelweg kunnen breken omdat hij wijn kocht, niet dat merk, en de fles over de hoek van de keukenkast breken. Twee keer had ze haar bezittingen al verzameld en vertoonden het demonstratief een koffer in de gang.

Echter, elke keer als een stormachtige ruzie eindigde met het conforme van seks, en hij vergat alles. Zeiden vrienden «Schattige zorgen — Alleen hakken» en geadviseerd om een ​​kind te starten die haar zal afleiden van hysterie.

Maar zij geloofde dat het kind haar carrièrecarrière zou voorkomen en stond categorisch aan op anticonceptie.

Die avond ontdekte hij dat ze nog steeds weg was. Zoals later leerde hij later, ging naar een bohemien alcoholist, die geen cent had voor de ziel, die haar eenmaal per twee maanden met een schandaal vertoonde en waarnaar ze altijd terugkeerde om vergeving terug te duwen.

Een half jaar vond hij zich niet plaatsen. Meerdere keren kwam ze vertellen over hoe ze slecht is, en in het begin zijn hart Ekalo: hij hoopte dat ze nu alles zal begrijpen en terug zal krijgen.

Maar ze glimlachte elke keer met zijn oneindige glimlach, hij zei dat hij de hoogste in de wereld was, rokaal op de wang en weer een nacht ging. Toen huwde hij en stopte met het beantwoorden van haar oproepen.

En over een paar jaar klom ze de televisie chaise, die uitkwam, getrouwd met een beroemde producent.

Hij zei tegen alle vrienden dat hij oprecht blij was voor haar dat hij vanaf het begin duidelijk was dat ze ver zou gaan. En het was onbegrijpelijk aardig en bitter praten over haar «Mijn vorige».

Theoretisch deel

Dus, op dit voorbeeld zullen we kennis maken met de biologische bedoeling van de PMS.

Soms lijkt het erop dat je meisje op dit moment echt doelgericht streven om van je af te komen.

Het schandaal kan eindigen op de zorg voor de moeder, en het is waarschijnlijk dat het in een week u zal verschijnen met de gehoorzame. Wat maakt haar deze bolav, wanneer je meer onlangs alles goed hebt?

Het feit is dat het fysiologisch vrouwelijk lichaam niet is aangepast aan zo’n aantal menstruatie, wat het ervaart in onze tijd.

Dr. Baker herinnert eraan dat in de XIX-eeuw een getrouwde vrouw bijna constant was in een staat van zwangerschap, of in het proces van het voeden van een kind, wanneer menstruatie niet komt.

Daarom, als meer dan een jaar partner regelmatig mislukte pogingen in de vruchtbaarheid maakt (dit is hoe het vrouwelijke lichaam seks waarneemt), neemt ze haar man onbewust als infrafactief.

Aan het einde van de cyclus, zorg nogmaals of hij probeerde bang te zijn, het meisje ervaart hormonale frustratie en sterke drang om een ​​andere, vruchtbare partner te vinden.

Als echter een man zijn PM’s voortdurend opzettelijk opzeggen en zelfs de zorg toonde, kan het het conflict terugbetalen.

Vrouw racing hem als een betrouwbare assistent in de nerveuze zaken van het groeien van nakomelingen, het meest waarschijnlijk, stimuleert seks om de wens te consolideren om voor haar te zorgen (meisjes hebben over het algemeen meer kans op seks met gewone partners vóór de menstruatie, wanneer de conceptie het minst mogelijk is).

Echter, zelfs als je de volgende PMS hebt overleven, haast je dan niet om je te verheugen.

De gewelddadige reactie van je meisje tijdens deze periode betekent hoogstwaarschijnlijk seksuele frustratie: je in het schrijven «Betrouwbaar achter», Ze zal onbewust zoeken naar een geliefde.

Echter, terug naar onze heldin. Het was dit als volgt: tegen de achtergrond van stabiel, maar tot het einde van de ratio die voldoet aan zijn ambities begon een Boheemse minnaar, die op elk gewenst moment dat niet geïnteresseerd was in een lange unie.

En daarom zag ze het als een alfa-mannetje, ideaal geschikt voor episodisch.

Op een gegeven moment, wanneer haar partner de verwachte zorg niet vertoonde, en de geliefde, integendeel, in de pasvorm van alcohol sentimentaliteit die haar had aangeboden om samen te leven, koos ze ervoor om hun stabiele jongen te vernietigen en te vernietigen voor een stormachtige roman.

Hij speelde een rol en hoop dat, en overal verschijnt als het beroemde karakter van een meisje, een beginnersmodel, nuttige kennissen kan maken. Deze strategie werkte.

Aflevering 3. Overlevingsstrategie
Programmeren genofond

Ze waren goede vrienden aan de universiteit, de drie meest spectaculaire meisjes van de cursus. Zoals op de selectie: blond, brunette en bijna roodharige bruin.

Op klasgenoten meisjes, begrijpelijk, en niet bekeken. Blonde naar het instituut gestemde SUV gebracht.

Brunette zong in een populaire rockband en verdraaide de roman met een gitarist. De jonge professor, waarin alle student verliefd waren.

Het gebeurde zo dat alle drie de decennia kwamen vieren.

Na het afstuderen van de universiteit, verspreidde het leven ze in verschillende richtingen, ontmoetten ze gedurende deze tijd voor het eerst en deedden niet de avond, die haar vrouwelijke openbaringen dronken op het zomerterras van het restaurant van de hoofdstad van het restaurant van de hoofdstad.

Extravagant van iedereen zag er brunette uit: leren jas, motorhelm op de decelet, zuidelijk tan en ongelooflijke verhalen over gekromans. Ja, ze was een alleenstaande moeder.

De groep viel uit elkaar, de gitarist verdween uit het zicht en liet haar een geschenk achter. Natuurlijk, in het eerste jaar was het de hel (er is een bruinachtig, de moeder van drie zonen uit de professor, met enthousiasme omgeslagen).

Maar ze heeft geen spijt van iets voor een seconde. Haar dochter, natuurlijk, met karakter, is niet uitgewerkt met een van haar werknemers, dus ik moet deze riem een ​​pull stoppen.

Nou, op zijn minst helpt moeder: neemt zijn kleindochter voor de zomer. Maar het meisje bleek mooi! En het cijfer ging naar de Vader, het zal hoog zijn, het lijkt.

Het was de rij van de professorial vrouw om over haar te praten «voetbalploeg» En dat, zonde om te klagen, carrière echtgenoot gaat bergop, internationaal symposia, appartement in het centrum, nanny. Hier is zelfs tijd met vriendinnen in een café zitten. Iedereen keek naar de blonde met nieuwsgierigheid.

Ze is bekend, één SIP, dronk de Polloclaus en vertelde dat de echtgenoot van het bouwbedrijf terugbrande in de eerste crisis. Eng tijd.

We moesten dringend het land verlaten, ontsnappen aan schuldeisers in Thailand. Ze was gewoon zwanger en het kind verloor.

Hoewel ze leefden, natuurlijk niet slecht, maar in constante angst vanwege problemen met visa. Uiteindelijk gebeurde het: een ambtenaar die hen uitgebreid met een visum, zonder vertrek uit het land, gevangen. Een half jaar geleden werden ze gedeporteerd.

De echtgenoot van degenen die moesten, kreeg een of andere manier uit, maar noch appartementen, niets links. Levende haar moeder. En ze heeft geen kinderen zo groter.

Theoretisch deel

De geschiedenis van drie meisjes illustreert perfect de theorie van Dr. Robin Baker dat niet alleen het uiterlijk van een kind, maar zelfs zijn verdieping hangt af van de levensomstandigheden waarin zijn moeder zich bevindt, en van de persoonlijke kwaliteiten van de vader.

Britse bioloog suggereert en bevestigt zelfs statistische gegevens die vrouwen de neiging hebben om zonen te baren in permanente vakbonden met rijke en status alfa-mannetjes en dochters — Van willekeurige verbindingen en echtgenoten met lage inkomens.

Strategisch is dit goed: zoon geërfd «Succesvol» Vader’s genen en zijn materiële basis zullen hoogstwaarschijnlijk alfa-mannetje worden, wat betekent dat het genetische materiaal zo breed mogelijk zal verspreiden.

En de dochter van rijke ouders, zelfs als­Kinderen huwden een veelbelovende partner (en loopt niet weg met de Troubadur), brengt nauwelijks meer twee kinderen — Voor welvarende gemeenschappen waarin de overleving van elk kind gegarandeerd is, worden kleine gezinnen in het algemeen gekenmerkt.

In ons voorbeeld bevestigt de Brownie deze theorie in onze professor: het produceert exclusief zonen (misschien is hun familie meer dan het gemiddelde, omdat de bron van de professor geen geld is dat moeilijk te delen is tussen talrijke nakomelingen, maar de communicatie en genetische nakomelingen intelligentie).

Andere situaties die we observeren in unies met lage inkomens en de alleenstaande moeders. Zoon van de arme ouders, als hij geen hoge status bereikt (waarom er geen genetische voorwaarden zijn, alleen als de natuur de kaarten vermengt naar een onverwachte manier), is het onwaarschijnlijk dat het nauwelijks kan rekenen op een succesvolle partij.

Maar de dochter kan altijd op zijn minst een willekeurige verbinding hebben. Als het meisje ook mooi is (laten we zeggen, zoals onze brunette, verscheen het vanwege de korte-termijn nieuwe moeder — Dergelijke romans komen vaker voor met fysiek aantrekkelijke partners), het heeft kansen om op een hoger niveau uit te komen en een echtgenoot met een hoge status te krijgen.

Het uiterlijk en zelfs het geslacht van het kind hangt af van het leven van de moeder en persoonlijke gegevens van de vader

En wat een blond? Op deze kosten heeft Dr. Baker ook een theorie. Britse bioloog gelooft dat er in de menselijke samenleving een natuurlijke anticonceptie is die stress lanceert.

Bij ongunstige omstandigheden in sperma verschijnen de zogenaamde mannen «verraders» — Spermorder-spermatozoa, die de jagers van hun eigen leger vernietigen.

Dit is precies wat het feit verklaart dat, terwijl, terwijl onder constante druk in het buitenland een blonde met haar man geen kind kon hebben. Haar miskraam is ook te wijten aan de verslechtering van de materiaalsituatie.

Abortus van zwangerschap of een scherp verlangen om te stoppen of een pasgeboren baby te doden — Frequente vrouwelijke reactie op stress. Tot 7% ​​van de kinderen in primitieve gemeenschappen van de moeder Dood onmiddellijk na de geboorte.

Op deze alarmerende noot voltooien we een reeks artikelen in het boek van Dr. Robin Baker «Sperma».

U maakt echter geen zorgen: er zijn een enorm aantal Britse wetenschappers ter wereld en we zullen u zeker kennismaken met hun theorieën!

Join The Discussion

Search

March 2023

 • M
 • T
 • W
 • T
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

April 2023

 • M
 • T
 • W
 • T
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 Adults
0 Children
Pets
Size
Price
Amenities
Facilities

Compare listings

Compare